Kedves Vendégeink! A hatályos rendeletek alapján 18 év felettiek esetében csak védettségi igazolvánnyal vagy védőoltást igazoló applikációval rendelkező látogatókat fogadhatunk. Gyenge mobilnet miatt célszerű már korábban betölteni az applikációt. Kérjük megértésüket!

Gyakran ismételt kérdések

Hány pálya van?
Két pálya van. A nyári bob, mely jó idő esetén használható és az alpesi bob, ami télen-nyáron üzemel időjárástól függetlenül. Ha esik az eső, esővédő tetőkkel szereljük fel az alpesi pályán a bobokat. Az alpesi bob bármilyen időjárási körülmények között használható.
Mi a különbség a két pálya és a bobok felszereltsége között?
A nyári bob pálya a sportosabb, nagyobb sebességet kedvelőknek ajánljuk. Érdemes kipróbálni! Az alpesi bobok nagyobbak, két fő számára kényelmesebbek, háttámlával és biztonsági övvel rendelkeznek.

A nyári bob pályán a bobokon nincsen biztonsági öv, ezért fokozottabb figyelem szükséges az egyensúly megtartása érdekében, valamint mérsékeltebb tempót javasolunk.

FONTOS! Kanyarok előtt fékezz!

Az alpesi bobpályán a bobok a pályához rögzítve vannak és azt elhagyni nem tudják, így a kiesés semmilyen körülmények közt nem történhet meg!
Hány személyesek a bobok?
Mindkét bob pályán a bobok kétszemélyesek, azonban egyedül is igénybe lehet venni. Két felnőtt együttes bobozására az alpesi bobot ajánljuk.
Melyik pályát ajánlják gyerekeknek?
Mindkét pályát ajánljuk! Fontos tudnivaló, hogy 3 év alatti gyermek nem bobozhat!

8 éven aluli gyermek, kizárólag felnőttel, illetve 8 éven felüli gyermekkel együtt bobozhat!
A jegyek személyenként vagy bobonként értendők?
A pálya igénybevételéhez szükséges jegyeket személyenként kell megváltani, ami azt jelenti, hogy ha ketten utaznak egy bobban, akkor is kettő jegy szükséges. Van lehetőség hatos, illetve tízes bérlet megváltására is. A bérletek több fő között megoszthatók, ami azt jelenti, hogy egy hatos bérlet megváltása esetén két fő három-három kört tud bobozni, attól függetlenül, hogy egyedül vagy együtt utaznak.
Szükséges-e bejelentkezni?
Előre bejelentkezni nem szükséges. Az év minden napján (kivétel december 24.) érkezhetnek hozzák a bobozni vágyók nyitvatartási időn belül.

Csoport esetén nyitvatartási rendtől eltérően is üzemelünk, melyet azonban előre szükséges egyeztetni.
A jegyekkel is sorba kell állni?
Igen, előre megváltott jegyekkel és bérletekkel is sorba kell állni.

Jó hír, hogy a legnagyobb forgalom esetén is a nyári bobot használni vágyók 1-2 perc várakozás után ismét élvezhetik a lesiklás adta élményt.
Milyen hosszúak a pályák?
Mindét pálya lesiklórésze 700 méter.
Mennyi időbe telik egy kör megtétele?
4-8 perc, a sebesség megválasztásától függ.
Hogy jutunk el a bob pályára?
A Visegrádi bob pálya a 11-es főút felöl közelíthető meg. Visegrádtól, valamint a 11-es főúttól a műúton mintegy 6 km-re helyezkedik el a Dunakanyarban a Nagyvillám hegy déli oldalában.

Gyalogosan az erdei turistautakon 2 km-re található. Visegrádról gyalog a kék és a kék kereszt jelzésű turistautakon közelíthető meg.

Az utak mentén táblákat helyeztünk el, mely segíti a bobpálya megközelítését.
Van-e lehetőség élményfotó vásárlására?
Igen. Bobozást követően tudják megtekinteni az Önökről készült képet, melyet az érintőképernyőkön történő megrendelés után azonnal elkészítünk.
Nem találta a választ a kérdésére? Írjon nekünk!